Ndërlidhjet

Festat zyrtare
A mendoni se Kosova ka shumë festa zyrtare?


Festat zyrtare në Kosovë, të përcaktuara me ligj janë:


Viti i Ri - 1 dhe 2 janar

Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës - 17 shkurt

Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës - 9 prill

Dita Ndërkombëtare e Punës - 1 maj

Dita e Evropës - 9 maj

Bajrami i Madh - dita e parë

Bajrami i Vogël - dita e parë

Krishtlindjet Katolike - 25 dhjetor

Krishtlindjet Ortodokse - 7 janar

Pashkët Katolike - e hëna e Pashkëve

Pashkët Ortodokse - e hëna e Pashkëve

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG