Ndërlidhjet

Ndiqet rinoceronti prej letre

  • RFE /RLRojet në një kopsht zoologjik në Tokio praktikuan aftësitë e tyre për të kapur një rinoceront të "ikur" nga kopshti.

Punëtorët e këtij kopshti krijuan një rinoceront prej letre dhe disa materialeve tjera, të cilin e dirigjonin dy persona nga brenda, në mënyrë që t’i trajnonin rojet se si duhen të sillen në raste emergjnte, kur ndonjë kafshë do të mund të ikte nga kopshti. (g.k.)
XS
SM
MD
LG