Ndërlidhjet

SHBA shpërblen Marjam Duranin

  • RFE /RL

Marjam Durani, një anëtare e Këshillit Provincial të Kandaharit, është një nga dhjetë gratë që fitoi çmimin Ndërkombëtar të Departamentit amerikan të Shtetit, çmimin për kurajë, në Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Një ditë përpara ceremonisë së çmimeve, VOA e pyeti Duranin e për punën e saj dhe rreziqet e përfshira.(g.k.)

XS
SM
MD
LG