Ndërlidhjet

Agjencioni turistik “Corrupt” në Republikën Çeke, i cili filloi punën në shkurt të këtij viti, ofron një pamje tjetër në kryeqytetin çek, Pragë.

Turistët vendorë dhe ndërkombëtarë mund të vizitojnë lokacionet më të njohura të këtij vendi, vendet ku kanë nodhur skandalet më të mëdha në fushën e korrupsionit. Themeluesi i kësaj kompanie, Petr Shurek, shrpeson të ofrojë jo vetëm një turne zbavitëse për vizitorët, por edhe një vështrim më të thellë në problemin global të korrupsionit. (a.v.)

XS
SM
MD
LG