Ndërlidhjet

Gjyqësori i paanshëm “siguron shtetin funksional”


Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga - foto arkivi
Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, me rastin e ceremonisë së diplomimit të kandidatëve të Institutit Gjyqësor të Kosovës për gjyqtarë dhe prokurorë, ka deklaruar se Kosova është një shteti i ri dhe si i tillë duhet të zbatojë të gjitha reformat e nevojshme për një sistem efikas dhe transparent të drejtësisë.

“Vetëm një gjyqësor i paanshëm, i pakorruptuar, i pandikuar, do të sigurojë fuqizimin e një shteti funksional dhe demokratik, që është në shërbim të nevojave dhe mbrojtjes së qytetareve të tij”, ka thënë me këtë rast presidentja Jahjaga.
XS
SM
MD
LG