Ndërlidhjet

Kombet më "mishngrënëse" në botë

  • RFE /RLBashkërisht bota ha shumë mish - të paktën 268 tonë mish derri, mish lope, deleje e mish pule konsumohen në një vit. Sipas një studimi të ri të zhvilluar nga ana e Organizatës së Ushqimit dhe Bujqësisë, kombet perëndimore janë më lart në listën e mishngrënësve më të pasionuar të botës, pavarësisht shqetësimeve në rritje rreth trashjes, kolesterolit dhe mirëqenies së kafshëve.(z.p.)
XS
SM
MD
LG