Ndërlidhjet

Kremta e Krishtlindjeve në Prishtinë

Duke kënduar këngë e lutje dhe u duke lexuar fragmente nga Bibla, qindra të krishterë prishtinas morën pjesë në meshën e cila u organizua në kishën katolike, Shën Ndou në Prishtinë. Fotografoi: Arton Konushevci
Trego më shumë

XS
SM
MD
LG