Ndërlidhjet

Përgatitjet për inaugurim

Uashingtoni është në atmosferë festive: rreth Kongresit dhe rrugës së paradës, ndërtesat dhe dritat e rrugëve janë dekoruar me flamuj. Fotografitë e presidentit dhe të familjes së tij janë vendosur në vitrina të dyqaneve, dhe restorantet kanë vënë në meny pije e ushqim special për nder të përurimit.
Trego më shumë

XS
SM
MD
LG