Ndërlidhjet

Protesta të qytetarëve para Kuvendit


Përderisa Kuvendi i Kosovës po debaton miratimin e Ligjit të amnistisë, një grup qytetarësh janë mbledhur para ndërtesës së Parlamentit ku po protestojnë kundër këtij ligji.

Protesta është thirrur nga instituti KIPRED, pas tri ditëve të mbledhjes së peticioneve kundër miratimit të këtij ligji në formën dhe përmbatjen aktuale.

Shoqëria civile i pati kërkuar qeverisë që të mos nxitohet me miratimin e këtij ligji duke propozuar që të formohet një ekipë ekspertësh i cioli do të hartonte një draft më të avancuar dhe i cili nuk do t’i amnistonte krimet ekonomike.
XS
SM
MD
LG