Ndërlidhjet

Sot bëhet renditja e partive në KQZ


Ilustrim
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të bëjë sot tërheqjen e shortit për renditjen e 103 subjekteve politike për zgjedhjet lokale, të cilat do të mbahen më 3 nëntor.

KQZ-ja ka përfunduar certifikimin e subjekteve politike dhe ka bërë me dije se janë certifikuar 7,932 kandidatë.

Zgjedhjet komunale do të mbahen në gjithë territorin e Republikës.
XS
SM
MD
LG