Ndërlidhjet

Hapet terminali i ri

Kryeministri Hashim Thaçi i shoqëruar edhe nga homologët e tij nga Shqipëria dhe Turqia, Edi Rama dhe Recep Tayyip Erdogan, kanë përoruar terminalin e ri të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, Adem Jashari. Ky Aeroport i është dhënë me koncesion konsorcumit turko-francez “Limak & Çalik”, në vitin 2010, për periudhën 20 vjeçare. Terminali ka një sipërfaqe prej 42 mijë metrash katrorë ndërkaq kostoja e investimeve është thënë të jetë rreth 130 milionë euro.

XS
SM
MD
LG