Ndërlidhjet

Bruksel: Prishtina dhe Beogradi bisedojnë për zgjedhje


Në Bruksel sot kanë filluar bisedimet ndërmjet grupeve punuese të Kosovës dhe të Serbisë për zgjedhjet lokale në Kosovë, më 3 nëntor.

Raportohet se në këto bisedime janë të përfshirë edhe përfaqësues të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) dhe të Bashkimit Evropian.

Pritet që këto bisedime të përfundojnë sot më vonë gjatë ditës.
XS
SM
MD
LG