Ndërlidhjet

KQZ: 30,173 vëzhgues do të vëzhgojnë zgjedhjet


Logo e KQZ-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar 30,173 vëzhgues të zgjedhjeve lokale të 3 nëntorit.

Lista e subjekteve politike, organizatave, mediave, ambasadave etj. përfshin:

25 parti politike, me gjithsej 21,030 vëzhgues

30 nisma qytetare, me gjithsej 5,535 vëzhgues

2 koalicione, me gjithsej 253 vëzhgues

4 kandidatë të pavarur, me gjithsej 167 vëzhgues

15 ambasada dhe zyra ndërlidhëse, me gjithsej 210 vëzhgues

4 organizata ndërkombëtare, me gjithsej 254 vëzhgues

2 institucione, me gjithsej 54 përfaqësues

21 organizata joqeveritare vendore, me gjithsej 2,479 vëzhgues

23 media, me gjithsej 191 përfaqësues.
XS
SM
MD
LG