Ndërlidhjet

Jacobson do të vëzhgojë zgjedhjet në gjithë Kosovën


Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Tracey Ann Jacobson.
Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Tracey Ann Jacobson, ka shfaqur shpresën se zgjedhjet e sotme komunale do të jenë të sigurta, të drejta dhe me pjesëmarrje të mirë.

Në profilin e saj në Twitter, Jacobson ka shkruar se “do të udhëtojë rreth Kosovës, për të vëzhguar zgjedhjet”.

Jacobson ka shkuar në shqip: “Voto”.
XS
SM
MD
LG