Ndërlidhjet

Qendra e skijimit “Brezovica”

Qendra e skijimit “Brezovica”, pavarësisht se nuk ka borë në masë të madhe dhe kushte të ngjashme si qendrat e tjera të skijimit, ajo vazhdon të jetë atraktive për shumë vizitorë.
Brezovica shtrihet në pjesën veriperëndimore të maleve të Sharrit. Gjendet në lartësi mbidetare prej 900 deri në 2,522 metra, me një hapësirë prej 2,500 hektarësh dhe është larg vetëm 60 kilometra nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës.

XS
SM
MD
LG