Ndërlidhjet

Refugjatët në kufirin Maqedoni-Serbi

Qindra refugjatë nga Lindja e Mesme dhe Afrika Veriore, po vazhdojnë të kalojnë nëpër kufirin që ndanë Maqedoninë me Serbinë në Tabanovc. Qëllimi i tyre është që të depërtojnë në Gjermani përmes Hungarisë dhe Austrisë, por tani po gjejnë rrugë të reja pas mbylljes së kufirit që ndanë Serbinë me Hungarinë.

XS
SM
MD
LG