Ndërlidhjet

10 tetori - Dita Botërore e Shëndetit Mendor


Logo e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Sot është Dita Botërore e Shëndetit Mendor.

Kjo ditë ka për qëllim ngritjen e vetëdijes për çeshtjet e shëndetit mendor dhe mobilizimin e përpjekjeve në mbështetje të shëndetit mendor.

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mijëra njerëz me probleme mendore në gjithë botën janë të privuar nga të drejtat e tyre njerëzore.

Tema e sivjetme e Ditës Botërore të Shëndetit Mendor është "Dinjiteti në shëndetin mendor".

XS
SM
MD
LG