Ndërlidhjet

Cilësia e barnave në tregun farmaceutik të Kosovës vazhdon të jetë e diskutueshme nga qytetarët.

Në disa raste, dyshimet e tyre edhe mund të jenë me vend, e në disa raste edhe jo. Megjithatë, preferencat për “ilaçin nga jashtë” vazhdojnë të jenë të preferuara, qoftë ai edhe një ilaç i njejtë, i cili mund të blihet brenda Kosovës dhe jashtë saj.

Në linkun e mëposhtëm mund të dëgjoni mendimet e disa qytetarëve të anketuar nga Radio Evropa e Lirë.

  • 16x9 Image

    Ariana Kasapolli - Selani

    Ariana Kasapolli - Selani ka lindur më 15.04.1980 në Prishtinë. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka ndjekur në Prishtinë, ku edhe ka diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Si korrespondente e Radios Evropa e Lirë punon që nga viti 2009. Është e martuar dhe ka tre fëmijë.

XS
SM
MD
LG