Ndërlidhjet

Panairi "Blej shqip"

Në Panairin "Blej shqip", në Prishtinë, prodhues dhe kompani shqiptare, për të dytin vit me radhë, prezantuan produktet e tyre. Panairi “Blej Shqip”, është organizuar nga Komuna e Prishtinës, në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë, Zhvillimit Ekonomik, Turizmit dhe Sipërmarrjes të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG