Ndërlidhjet

Jeta pranë fushës së naftës

  • RFE /RL
Fshati Novkhany, në afërsi të Bakusë në Azerbajxhan, ndodhet pranë një fushe të naftës. Fotoreporteri i Radios Evropa e Lirë, Petr Shelomovskiy e vizitoi këtë fshat për të dokumentuar jetën e përditshme të fermerëve lokalë dhe banorëve të tjerë të fshatit.
Trego më shumë

Ilshan, një bari dhe djali i tij Adygezel, në fermën e tyre në afërsi të Novkhany.
1

Ilshan, një bari dhe djali i tij Adygezel, në fermën e tyre në afërsi të Novkhany.

Një pompë e naftës në një fushë në afërsi të fermës së Ilshanit.
2

Një pompë e naftës në një fushë në afërsi të fermës së Ilshanit.

Ilshan gjatë punës së tij. Këto nuk janë delet e tij – ai paguhet $250 për një muaj, që të kujdeset për to.
3

Ilshan gjatë punës së tij. Këto nuk janë delet e tij – ai paguhet $250 për një muaj, që të kujdeset për to.

Delet në fermë, derisa barinjtë kthehen në shtëpi për drekë.
4

Delet në fermë, derisa barinjtë kthehen në shtëpi për drekë.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG