Ndërlidhjet

Migrantët "braktisin" Maqedoninë

Përfaqësuesit e UNHCR-së në Shkup thonë se Maqedonia nuk ka kapacitete për të strehuar migrantët nga Siria, Iraku dhe Afganistani më shumë se rreth gjashtë orë. Përmes Maqedonisë, kalojnë transit mesatarisht rreth 2 mijë migrantë, të cilët nisen drejt Gjermanisë dhe Austrisë.

XS
SM
MD
LG