Ndërlidhjet

Gomonet e shndërruara në çanta!

  • RFE /RL
Dy vullnetare holandeze po i kthejnë gomonet në çanta të shpinës, për migrantët e izoluar në ishullin grek Lesbos.
Trego më shumë

Një barkë me migrantë duke iu afruar ishullit grek të Lesbosit.Përveç numrit të madh të njerëzve, Lesbos po përpiqet që të përballet edhe me gomat e gomoneve të shkatërruara.
1

Një barkë me migrantë duke iu afruar ishullit grek të Lesbosit.Përveç numrit të madh të njerëzve, Lesbos po përpiqet që të përballet edhe me gomat e gomoneve të shkatërruara.

Anijet e gomës shkatërrohen posa arrijnë në ishull. Jelekët e gomës gjithashtu mund të gjenden gjithkund nëpër plazha.
2

Anijet e gomës shkatërrohen posa arrijnë në ishull. Jelekët e gomës gjithashtu mund të gjenden gjithkund nëpër plazha.

Në kampin e refugjatëve në Moria, materiali i mbledhur nga anijet e gomës është prerë me përmasa të caktuara. Lesbos mund të jetë fundi i rrugës për disa prej migrantëve në kamp, por dy femra të reja holandeze kanë dalë me një ide për të ricikluar mbetjet e kësaj krize dhe për t’i inspiruar migrantët e rinj.
3

Në kampin e refugjatëve në Moria, materiali i mbledhur nga anijet e gomës është prerë me përmasa të caktuara. Lesbos mund të jetë fundi i rrugës për disa prej migrantëve në kamp, por dy femra të reja holandeze kanë dalë me një ide për të ricikluar mbetjet e kësaj krize dhe për t’i inspiruar migrantët e rinj.

Fillimisht, një vullnetar tregon se si përdoret ky material. Kjo ishte hera e parë për shumicën e migrantëve të rinj që punojnë me mjete e materiale të tilla.  
4

Fillimisht, një vullnetar tregon se si përdoret ky material. Kjo ishte hera e parë për shumicën e migrantëve të rinj që punojnë me mjete e materiale të tilla.
 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG