Ndërlidhjet

Nisin aktivitetet për Ditën e Librit

Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Librit, organizatat joqeveritare dhe shtëpi botuese, kanë organizuar aktivitete të ndryshme, në Prishtinë. Kjo është një ngjarje vjetore që shënohet çdo vit më 23 Prill dhe ka për qëllim promovimin e leximit, botimit dhe të drejtave të autorit. Për herë të parë, kjo ditë është shënuar më 23 Prill të vitit 1995.

XS
SM
MD
LG