Ndërlidhjet

Kampi i migrantëve në Tabanoc

Në kampin e migrantëve në Tabanoc, ndodhen 250 migrantë të cilët kryesisht janë nga Siria dhe presin që të shkojnë drejt vendeve të Evropës. Tashmë një kohë numri i migrantëve është rënie që me mbylljen e rrugës ballkanike thonë ndihmësudhëheqës të Qendrës transite të migrantëve në Tabanoc.

XS
SM
MD
LG