Ndërlidhjet

LGBT në Prishtinë përkujton viktimat e Orlandos

Tri organizata për mbrojtjen e të drejtave të komunitetit LGBT në Kosovë, CEL, CSGSD dhe QESh, u mblodhën të mërkurën mbrëma te ndërtesa e USAID-it në Prishtinë, për të bërë homazhe dhe për të shprehur solidarizimin me viktimat e sulmit në klubin e homoseksualëve në Orlando, Florida. Përfaqësues të organizatave thanë se sulmi në Orlando është sulm në personat dhe të drejtat e komunitetit LGBT në gjithë botën. Aktivitete të ngjashme janë mbajtur ditëve të fundit në shumë vende të Evropës, për të kujtuar 49 viktimat e sulmit në Orlando.

XS
SM
MD
LG