Ndërlidhjet

Jeta prej muajsh në kamp

Në kampin e Gjevgjelisë, përgjatë kufirit me Greqinë dhe atë në Tabanoc, përgjatë kufirit me Serbinë për më shumë se katër muaj rreth 200 migrantë nga Siria, Afganistani dhe Iraku presin me shpresë që t`u mundësohet të vazhdojnë rrugën drejt vendeve të Bashkimit Evropian. Ky kamp, që ka kapacitet për një mijë migrantë, të dielën dukej pothuajse i boshatisur. Migrantët vazhdojnë të sprovojnë fatin për të kaluar ilegalisht në vendet e BE-së.

XS
SM
MD
LG