Ndërlidhjet

Migrantët nuk dorëzohen, synojnë Evropën

Nga marsi deri në nëntor të këtij viti, në Republikën e Maqedonisë janë regjistruar 25 mijë e 292 migrantë, të cilët përmes rrugëve ilegale kanë hyrë në Maqedoni, në përpjekje për të hyrë në Serbi dhe të njëjtit sërish janë kthyer në Greqi. Nga Kryqi i Kuq i Maqedonisë, në fshatin Llojan të Kumanovës, përgjatë vijës kufitare Maqedoni-Serbi, thonë se edhe pas mbylljes së “Rrugës Ballkanike”, për çdo ditë ka pasur lëvizje të migrantëve nga Maqedonia drejt Serbisë.

Shfaq më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG