Ndërlidhjet

Zgjedhjet në Maqedoni

Në orën 7 të mëngjesit në Maqedoni ka nisur procesi zgjedhor për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare. Qytetarët e Maqedonisë presin që qeveria e ardhshme, e cila do të dalë nga forcat politike, që do ta fitojnë besimin e elektoratit, do të angazhohen për një jetë më të mirë, që të kthehet besimi në sistemin gjyqësor, si dhe të zhbllokohet procesi i integrimit të vendit në strukturat veri-atlantike.

XS
SM
MD
LG