Ndërlidhjet

Radio Evropa e Lirë hap vend pune në Pragë


Redaksia për Kosovën e Radios Evropa e Lirë kërkon një gazetar/e, në selinë qendrore në Pragë.

Gazetari/ja duhet të prodhojë materiale gazetareske në platforma të ndryshme mediale [radio, TV, online, media sociale...], varësisht nga kërkesat programore.

Konkursi është i hapur deri në gjetjen e kandidatit të përshtatshëm dhe vlen për të gjithë ata që mendojnë se plotësojnë kushtet, për të cilat mund të mësoni më shumë duke klikuar linkun e mëposhtëm.

https://www.rferl.org/jobs/detail/BSS1092-1801.html

XS
SM
MD
LG