Ndërlidhjet

Ushtria amerikane mban trajnim në Maqedoni

Ushtria amerikane është duke mbajtur një trajnim në qendrën ushtarake trajnuese Krivolak në Maqedoni. Ushtrimi që ka filluar në fillim të muajit do të mbahet deri në fund të muajit gusht. Ushtarët amerikanë të cilët vijnë nga Massachusetts përveç gjuajtjes me mortaja dhe armë tjera kanë praktikuar edhe gjuajte nga helikopterë. Fotot: Ushtria Amerikane/Ed Alvarado, Casey Hustin dhe Jarel Chugg.

XS
SM
MD
LG