Ndërlidhjet

Brezovica mbetet atraktive për vizitorët

Turizmi dimëror në Kosovë, zhvillohet në viset malore dhe si vende me potencial më të rëndësishëm konsiderohen Qendra e Skijimit “Brezovica” në Malet e Sharrit, Rugova dhe Dragashi.
Njëra nga qendrave më të mëdha turistike dimërore, Brezovica, sipas qytetarëve nuk i përmbush as nevojat elementare për vizitorë.

16x9 Image

Ariana Kasapolli - Selani

Ariana Kasapolli - Selani ka lindur më 15.04.1980 në Prishtinë. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka ndjekur në Prishtinë, ku edhe ka diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Si korrespondente e Radios Evropa e Lirë punon që nga viti 2009. Është e martuar dhe ka tre fëmijë.

XS
SM
MD
LG