Ndërlidhjet

Prishtina në periudhën e koronavirusit

Autoritetet në Prishtinë kanë vazhduar me masat për të parandaluar përhapjen e koronovirusit. Komuna ka dezinfektuar rrugët si dhe hyrjen e banesave. Në qendrën spitalore shihen pak njerëz. Por, shumë banorë nuk kanë përfillur thirrjet për të qëndruar brenda dhe kanë dalur në vende publike. Disa firma që bëjnë punime në rrugë të kryeqytetit nuk kanë ndalur punimet. Kështu dukej Prishtina ditën e mërkurë.

XS
SM
MD
LG