Ndërlidhjet

Brezovica e braktisur në periudhën e pandemisë

Qendra e Skijimit në Brezovicë është zbrazur tërësisht në kohën kur bota po përballet me pandeminë COVID-19.

16x9 Image

Ariana Kasapolli - Selani

Ariana Kasapolli - Selani ka lindur më 15.04.1980 në Prishtinë. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka ndjekur në Prishtinë, ku edhe ka diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Si korrespondente e Radios Evropa e Lirë punon që nga viti 2009. Është e martuar dhe ka tre fëmijë.

XS
SM
MD
LG