Ndërlidhjet

Koncert në kohë karantine në lagjet e Shkupit

Komuna e Shkupit në bashkëpunim me Qendrën Informative Kulturore si dhe organizatën Kariera.mk, ka organizuar koncerte në lagje të ndryshme të Shkupit.

Koncertet janë mbajtur në kohën e orës policore, të vendosur për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Qytetarët nga ballkonet e tyre kanë pasur mundësi të ndjekin koncertet.


Trego më shumë

XS
SM
MD
LG