Ndërlidhjet

Raportime të rreme për bomba

Në dy muajt e fundit, në disa vende të Ballkanit Perëndimor ka pasur njoftime për bomba në lokacione të ndryshme, të cilat kanë rezultuar të rreme. Në Serbi janë raportuar qindra kërcënime, por policia nuk e ka bërë të ditur numrin e saktë. Në Kosovë ka pasur dy të tilla.

Qytetet ku ka pasur kërcënime të rreme për bomba*

Shkolla, konvikte, qendra tregtare, spitale, kopshti zoologjik, Muzeu Kombëtar, Akuariumi Publik dhe Tropikariumi, aeroporti, aeroplanët e Air Serbia-s, stacioni hekurudhor, administrata e policisë, urat.

Novi Sad

Beograd

Serbi

Shkolla,

pushtete lokale, qendra tregtare.

Kragujevc

Mali i Zi

Nish

Berane

Kosovë

Nikshiq

Cetinje

Prishtinë

Podgoricë

Budvë

Tivar

Rektorati i Universitetit të Prishtinës, Shkolla "Xhevdet Doda".

© ​

OpenStreetMap

​ contributors

*Shënim: Një kërcënim i rremë për një mjet shpërthyes në Zagreb është raportuar më 18 maj në një qendër tregtare.

 

Grafika: Lendi Susuri • 19 maj 2022 • Burimi: REL

Raportime të rreme për bomba

 

Në dy muajt e fundit, në disa vende të Ballkanit Perëndimor ka pasur njoftime për bomba në lokacione të ndryshme, të cilat kanë rezultuar të rreme. Në Serbi janë raportuar qindra kërcënime, por policia nuk e ka bërë të ditur numrin e saktë. Në Kosovë ka pasur dy të tilla.

Shkolla, konvikte, qendra tregtare, spitale, kopshti zoologjik, Muzeu Kombëtar, Akuariumi Publik dhe Tropikariumi, aeroporti, aeroplanët e Air Serbia-s, stacioni hekurudhor, administrata e policisë, urat.

Qytetet ku ka pasur kërcënime

të rreme për bomba*

Novi Sad

Beograd

Serbi

Shkolla, pushtete lokale, qendra tregtare.

Kragujevc

Nish

Mali i Zi

Berane

Kosovë

Nikshiq

Cetinje

Prishtinë

Podgoricë

Budvë

Tivar

Rektorati i Universitetit të Prishtinës, Shkolla "Xhevdet Doda".

© ​

OpenStreetMap

​ contributors

*Shënim:

Një kërcënim i rremë për një mjet shpërthyes në Zagreb është raportuar më 18 maj në një qendër tregtare.

Grafika: Lendi Susuri • 19 maj 2022 • Burimi: REL

Raportime të rreme për bomba

 

Në dy muajt e fundit, në disa vende të Ballkanit Perëndimor ka pasur njoftime për bomba në lokacione të ndryshme, të cilat kanë rezultuar të rreme. Në Serbi janë raportuar qindra kërcënime, por policia nuk e ka bërë të ditur numrin e saktë.

Në Kosovë ka pasur dy të tilla.

Qytetet ku ka pasur kërcënime

të rreme për bomba*

Novi

Sad

Beograd

*Shënim: Një kërcënim i rremë për një mjet shpërthyes në Zagreb është raportuar më 18 maj në një qendër tregtare.

Kragujevc

Nish

Berane

Nikshiq

Prishtinë

Cetinje

Podgoricë

Budvë

Tivar

© ​

OpenStreetMap

​ contributors

Kosovë: Rektorati i UP-së, Shkolla "Xhevdet Doda".

Mali i Zi: Shkolla, pushtete lokale, qendra tregtare.

Serbia: Shkolla, konvikte, qendra tregtare, spitale, kopshti zoologjik, Muzeu Kombëtar, Akuariumi Publik dhe Tropikariumi, aeroporti, aeroplanët e Air Serbia-s, stacioni hekurudhor, administrata e policisë, urat.

Grafika: Lendi Susuri • 19 maj 2022 • Burimi: REL

XS
SM
MD
LG