Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ban Ki-Moon u drejtohet sot punëtorëve të Kombeve të Bashkuara në gjithë botën, pas marrjes së detyrës së kreut të OKB-së. 62 vjeçari jug-korean, zyrtarisht nga 1 janari e zëvendëson Kofi Annanin si sekretar i përgjithshëm i organizatës botërore.
Ish diplomati Ki-Moon është sekretari i tetë me rradhë në historinë e OKB-së, ndësa është zotuar të punojë në përforcimin e fushave të sigurisë, zhvillimit dhe të drejtave të njeriut, me qëllim që bota të jetë me paqësore dhe e suksesshme.
XS
SM
MD
LG