Ndërlidhjet

BEOGRAD


Akademia serbe e Shkencave dhe Arteve mbështet politikën e organeve shtetërore të Serbisë në zgjidhjen e statusit të Kosovës. "Qëllimi i njëmend i Akademisë dhe anëtarëve të saj, është që me rezultatet e punës shkencore t'ju ofroj organeve shtetërore dhe institucioneve tjera argumente dhe fakte për mbrojtjen e integritetit territorial të vendit, thuhet ndër të tjera në kumtesën e Akademisë serbe të shkencave dhe arteve.
XS
SM
MD
LG