Ndërlidhjet

LOS ANGELES


Një banor i Kalifornisë u dënua me 24 vjet burg për pjesëmarrje në një kamp të Al Kaedës në Pakistan. Gjyktësi tha se Hamid Hayat ishte kthyer në Shtetet e Bashkuara "i gatshëm për të ndërmarrë një xhihad të dhunshëm". Hayat mund të dënohet edhe me 39 vjet burg pasi në prill të vitit 2006 u shpall fajtor se ka siguruar mbështetje materiale për terroristët dhe i ka gënjyer agjentët e Byrosë Federale të Hetimeve.
XS
SM
MD
LG