Ndërlidhjet

PARIS


Ekipi udhëheqës në garat automobilistike Formula 1, McLaren është dënuar me 100 milionë dollarë amerikanë për pjesën e tij të përfshirjes në një skandal spiunimi. Këshilli Botëror për Sportet Motoristike vendosi për këtë dënim pasi McLaren ishte akuzuar se ka përdorë të dhëna sekrete që kishin rrjedhë nga konkurrenti i tij kryesor, Ferrari, për ta përmirësuar makinën e vet. Përkundër këtij dënimi, ekipi mund ti vazhdoj garat, kështu që vozitësit e tij Lewis Hamilton dhe Fernando Allonso ende do të marrin pjesë në garat e Formulës 1.
XS
SM
MD
LG