Ndërlidhjet

PRISHTINË


Është ndërprerë dhe është shtyrë për një kohë të pacaktuar seanca gjyqësore ndaj Albin Kurtit, i cili akuzohet për pjesëmarrje dhe udhëheqje të protestës së 10 shkurtit. Kurti nuk i ka pranuar anëtarët e trupit gjykues, duke i konsideruar si jo të paanshëm. Tash do të vendosë kryetari i Gjykatës së Qarkut, nëse do të ndryshohet paneli gjyqësor, apo i njëjti trup gjykues do të vazhdojë procesin gjyqësor ndaj liderit të 'Vetëvendosjes'.
XS
SM
MD
LG