Ndërlidhjet

BEOGRAD


Drejtori i Forumit për Marrëdhënie Ndëretnike, Dushan Janjiq, ka thënë se nuk është përjashtuar mundësia e mbajtjes së një konference për Kosovën, por jo para zgjedhjeve presidenciale në Rusi.
“I famshmi Dayton 2-shi për Kosovën nuk është i përjashtuar si opsion, por mbajtja e tij mund të pritet vetëm pas zgjedhjeve presidenciale në Rusi, gjatë muajit prill apo maj të vitit të ardhshëm”, ka deklaruar Janjiq. Sipas tij, kjo per Beogradin, në fakt, nënkupton hartimin e një plani të ri shtetëror “B”, për të korrigjuar kufijtë dhe për të njohur pavarësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG