Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Vojisllav Koshtunica tha se është e pamundur që Beogradit t'i imponohet zgjidhja për statusin e Kosovës.
"Është e rrezikshme bindja e një pjese të bashkësisë ndërkombëtare se është e mundshme që Serbisë t'i imponohet zgjidhja, dhe se Serbia ndonjëherë do të pranojë që, përkundër Kartës së Kombeve të Bashkuara dhe Kushtetutës së Serbisë, në territorin e saj ekziston shteti i pavarur i Kosovës", ka thënë Koshtunica.
XS
SM
MD
LG