Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Unitetit, vlerëson se dhjetë dhjetori do të shënoj fundin e bisedimeve për statusin e Kosovës, ka deklaruar zëdhënësi Skender Hyseni.
Hyseni, u ka deklaruar gazetarëve se "pesëshja" ka biseduar sot për takimin e radhës me delegacionin e Serbisë më 14 tetor në Bruksel, si dhe atë të nesërmin me zyrtarë të Briatnisë së Madhe, në Londër." Roli i Britanisë së Madhe në procesin e statusit të Kosovës është i madhë. Britania është lojtari kyc në këtë proces dhe ndër ata që mbështesin pavarësinë e Kosovës, ka thënë zëdhënësi Hyseni.
XS
SM
MD
LG