Ndërlidhjet

PRISHTINË


Paqëruajtësit e NATO-s nuk kanë gjetur eksploziv në automjetin e UNMIK-ut, i cili e alarmoi personelin e administratës ndërkombëtare dhe e detyroi të largohen nga selia kryesore në Prishtinë.
Zëdhënësi i Shërbimit Policor të Kosovës policisë Veton Elshani tha se paqëruajtësit irlandezë nuk gjetën asgjë që ka mundur ta kërcënojë sigurinë e ndërtesës së UNMIK-ut.
Personeli ndërkombëtar e kishte lëshuar ndërtesën pas dyshimeve se në një automjet të UNMIK-ut ishte ngjitur një mjet shpërthyes.
XS
SM
MD
LG