Ndërlidhjet

MOSKË


Procesi i negociatave për statusin e Kosovës ka fituar në intensitet dhe dinamikë, por e gjithë kjo është e pamjaftueshme që të arrihet në përfundimin se statusi i Kosovës do të zgjidhet në një të ardhme të afërt, tha Aleksandar Botcan Harchenko, përfaqësuesi rus në treshen ndërkombëtare për statusin e Kosovës. Komentet ai i bëri për mediat ruse.
XS
SM
MD
LG