Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti Boris Tadiq tha se Serbia nuk do ta përdorë forcën ushtarake në rast të shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Nëse Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Evriopian e njohin Kosovën si shtet të pavarur, Serbia do të përgjigjet "me të gjitha mënyrat juridike", tha ai. "Ne nuk dëshirojmë çfarëdo lloj të dhunës, ne nuk dëshriojmë luftë dhe do të dëshmojmë se ne jemi demokraci evropiane dhe popull përgjegjës", tha zoti Tadiq.
XS
SM
MD
LG