Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet e zgjedhjeve për Kuvendin e Kosovës, të cilat janë mbajtur më 17 nëntor. Sipas tyre, PDK-ja ka fituar 37 vende në Kuvendin e Kosovës, LDK-ja 25 vende, AKR-ja 13 vende, koalicioni LDD-PSHDK 11 vende dhe AAK-ja 10 vende. Partia Reformiste Ora nuk ka arritur të fitojë asnjë vend në Kuvend, meqë nuk e ka kaluar pragun zgjedhor prej 5 për qind. Certifikimi i këtyre rezultateve pritet të bëhet pas 48 orësh nga shefi i administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Joachim Ruecker.
XS
SM
MD
LG