Ndërlidhjet

NISH


Ministria e Arsimit e Serbisë ka hartuar një plan aksional për aktivitetet e mundshme në rast të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, por plani është sekret shtetëror, ka thënë ministri Zoran Llonçar.
Ai ka thënë se me planin parashihen aktivitete për shkollat dhe universitetin e Prishtinës në Mitrovicë.
"Dëshiroj të besoj në suksesin e politikës parimore të Qeverisë së Serbisë, dhe se nuk do të ketë nevojë që plani aksional të vihet të funksion", ka thënë Llonçar.
XS
SM
MD
LG