Ndërlidhjet

SHKUP


Trupat ndërkombëtare në Kosovë janë të gatshme t'i përgjigjen të gjitha kërcënimeve që mund të paraqiten edhe pse për momentin nuk presin që të ketë dhunë. Kështu ka deklaruar në Shkup komandanti i KFOR-it Ksavije de Marnak.
Sa i përket të ardhmës së Kosovës, Komandati i KFOR-it tha se përgjegjësia për këtë i takon politikaneve ndërsa përgjegjësia e tij është ruajtja e paqes dhe stabilitetit për të gjithë qytetarët e Kosovës.
XS
SM
MD
LG