Ndërlidhjet

SEUL


Koreja e Veriut ka përgatitur listën e programeve bërthamore në vend dhe ka informuar Shtetet e Bashkuara për dokumentin në fjalë. Kjo deklaratë ishte e para nga autoritetet e Penjanit, që nga tejkalimi i afatit për mbylljen e centralit bërthamor të Jongbijonit. Afati i caktuar nga takimet gjashtëpaleshë ishte 31 Dhjetori i 2007. Mbyllja e centralit të Jongbijonit bëhet në shkëmbim të ndihmave ekonomike, kryesisht në ushqime.
XS
SM
MD
LG